Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės sveikinimas Meksikos Jungtinių Valstijų Prezidentui Enrique Peña Nieto šalies Nepriklausomybės dienos proga

Jūsų Ekscelencija,

savo ir visos Lietuvos žmonių vardu nuoširdžiai sveikinu Jus Meksikos Jungtinių Valstijų du šimtai penktųjų Nepriklausomybės dienos metinių proga. Jums ir visiems Jūsų šalies gyventojams linkiu visokeriopos sėkmės, gerovės ir klestėjimo.

Tikiuosi, kad nuosekliai stiprėjantis Europos Sąjungos ir Meksikos politinis ir ekonominis bendradarbiavimas jau artimiausiais metais paskatins dar atviresnius santykius tarp mūsų žmonių. Linkiu, kad naujas impulsas skatintų ir aktyvesnius dvišalius Lietuvos ir Meksikos prekybos ryšius, pagarbos ir pasitikėjimo dvasia plėtojamą bendradarbiavimą tarptautinėse organizacijose bei įvairiapusiškus mainus kultūros ir švietimo srityse, kurie padėtų geriau pažinti mūsų šalis ir paskatintų abipusiškai naudingą dialogą.

Jūsų Ekscelencija, dar kartą sveikinu Jus ir visus Meksikos žmones nacionalinės šventės proga. Prašau priimti mano nuoširdžią pagarbą.