Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės sveikinimas Kipro Respublikos Prezidentui Nicui Anastasiadžiui šalies Nepriklausomybės dienos proga

Jūsų Ekscelencija,

savo ir visos Lietuvos žmonių vardu sveikinu Jus penkiasdešimt penktųjų Kipro Respublikos Nepriklausomybės metinių proga. Jums ir visiems Kipro žmonėms linkiu džiaugsmo, sėkmės ir klestėjimo.

Lietuvos ir Kipro valstybių dvišalius santykius nuolat stiprina artimi ir draugiški mūsų žmonių ryšiai bei abiejų valstybių bendradarbiavimas daugelyje sričių. Daugiau nei dešimtmetį trunkanti mūsų valstybių partnerystė Europos Sąjungoje remiasi abipusiu pasitikėjimu ir supratimu. Kartu siekiame kurti atvirą, bendradarbiavimo dvasia paremtą, visapusiškai saugią ir klestinčią žmonių ir šalių bendriją. Tikiu, kad mus jungiančios bendros vertybės ir vienybė išliks mūsų kelrodžiu sėkmingai įveikiant visus šiandien mums kylančius iššūkius ir kuriant sėkmingą, klestinčią ir atvirą Europą.

Jūsų Ekscelencija, dar kartą sveikinu Jus ir visus Kipro žmones nacionalinės šventės proga ir linkiu džiugaus šventinio minėjimo. Prašau priimti mano pagarbą ir linkėjimus.